Post by zielidougentcomp on Feb 15, 2022 7:01:27 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Car Parking Multiplayer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Car Parking Multiplayer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty závadové coiny ▞▞▞
▞▞▞ Car Parking Multiplayer 2022 version ▞▞▞
Tvl to co je za picovynu kopil sem si barak za 500k a ta postava nemuze vyjit skurveny schody sem pekne nasranej picovyna
Videa a stěžejní scény hry Car Parking Simulator 3D Game
Nejhorší hra Jsou tam scammeři a scammli mě o ageru
Opravdu pěkná hra. Miloval jsem to, ale skvělou funkcí, kterou ve hře chci, jsou aukce. To by pomohlo snížit předražení aut při prodeji online, protože vývojáři by autům dávali minimální a maximální nabídkovou cenu. Prosím o implementaci
Hra byla tak skvělá, hmmm, nezapomínejte opravit některé chyby jako: Vždy se objevím ve vzduchu. Poláci najednou padají. Restart neznamená, že se celá situace "restartuje". Stohuje provoz. Opravte také tyto "gangsteři" chodců, kteří jen narazí do auta a najednou selže celý level. To je prozatím vše, doufám, že najdete řešení. Zasloužíte si 5 hvězdiček, děkuji
Milujte aplikaci. Ale bylo by lepší, kdybychom mohli získat peníze o něco snadněji
Tato hra je opravdu pěkná, ale nechce se mi dostat nová aktualizace do mého telefonu, kde je nová supra a zvuk a místa, která nechce stáhnout v mém sumsangu A02s, má příliš mnoho místa a mám wifi ale nechce se mi aktualizovat
Po týdnu hraní jsem si hru zamiloval.Dokonce jsem si koupil 350z a udělal z mého raptora policejní auto (s placenými sadami), ale bez zjevného důvodu jsem je oba ztratil, aniž bych je prodal. Zkoušel jsem obnovit, ale bez efektu. Vraťte mi auta, utratil jsem za ně skutečné peníze.
Car parking multiplayer je úžasný se svým přizpůsobením a grafikou zejména pro mobilní hru, i když tam jsou toxickí hráči a hackeři, je to úžasná hra, ale bylo by hezké vidět sady pro dražší auta, jako je Lamborghini a možná upgrade kompresoru nebo jen více upgradů obecně. Je to prostě nejlepší automobilová hra, jakou jsem kdy hrál.
Zakažte plovoucí zařízení, protože mnoho podvodníků používá moderované apk z google Další oprava opravy! A zkontrolujte ostatní auta přes rychlost nebo jiné jméno zavolejte závadu auta Děkujeme!
prosím přidejte mazdu miata starou
Pořád se to laguje jinak dobrý
KOKOTI a zajebana mám 50milionu a z ničeho nic se mi zresetujou peníze a mám 25k zmrdi zasrani
car parking multiplayer (@carpaingmutipla) / Twitter
Měl jsem pár milionů policejních aut, vytuněně všechno a dnes když na tu aplikaci auto parking chci najet tak mě hned vyhodí a když jsem si ji odinstaloval a nainstaloval tak mi zbylo skoro všechny peníze a vzalo mi to policejní auto a všechna auta co jsem měl vytuněne tak ten tuning zmyzel!
Car Parking Multiplayer Simulátory wfz
Hej, uhm, líbí se mi ur hra, ale nelíbí se mi zpátečka je výměna brzd, myslím, že je lepší, když jsou brzdy někde jinde, než se vymění zpátečka. Celkově je to pěkná hra. jen tak dál
Kluci skvělá hra a mám všechna auta policejní auto, závadové auto, chromované auto, 1659hp auto a mám 5o milionů, stačí si stáhnout tuto hru je úžasně dobrá 👍😀👌 žádné plýtvání daty
Je to skvělá zábavná hra, ale měl jsem problém se ztrátou více než 1 milionu herních peněz a problém s ukládáním koupených obchodů. Uložil jsem hru a když jsem se přihlásil, chybělo několik obchodů. Čekalo na mě asi 600 tisíc příjmů a o všechny jsem přišel. Mám všechna svá auta a peníze, ale mám 5 svých obchodů (200 000 každý). Většina z nich má každý alespoň 100 tisíc. Ocenil bych nějakou kompenzaci za tuto chybu. (herní peníze) Pokud bude problém vyřešen, změním recenzi.
Líbí se mi, ale ne tolik a pokud chcete získat auto zdarma s reklamou, nebude to fungovat a reklama se načte
Car Parking Multiplayer Penyelakuan cpt
Car Parking Multiplayer mod apk (hodně peněz) v4.5.9 ... Obsah : Více než pouhé parkování: otevřený světový multiplayerový režim, tuning aut, chůze zdarma! Čekají
Pěkná hra, ale nemohu hrát se svým přítelem, hru přeinstaloval, ale stále nemůže počet jeho hráčů 200 a můj 7000+, prosím opravte to
Prodleva opravdu potřebuje opravit Dokonce i zvuk aut, která nemají svůj vlastní zvuk Plus vinylové chyby, které se náhodně objevují v nějaké části auta, jako příklad, kdy to vložíte do předního nárazníku a pak se polovina vinylu objeví v zadním nárazníku což je frustrující, nemůžete to opravit, pokud to neodstraníte.
Miloval jsem tuto hru. Zážitek je tak dobrý, že je toho tolik, co dělat. Ale je tu tolik hráčů online, kteří používají závady, vyhrávají závody, takže za to jedna hvězda. A zahřívá mé zařízení, takže za to jedna hvězda
V této hře je chyba, kdykoli se přihlásím na své druhé zařízení a hraji na něm a vydělávám peníze a poté se přihlásím do telefonu, hotovost se neuloží......
Fruit Block - Puzzle Legend Казуальные utjf
Tzv na stahování filmu se týče Ford mondeo combi na tom Tom případě si však vyžádá odsouhlasení kupujícího
Hra je zábavná pro vás a vaše přátele, ale myslím si, že ostatní pohonné jednotky jako RWD a FWD nemají spravedlnost, pokud chcete mít rychlá a snadno ovladatelná auta, jedinou možností pro vás je vybrat si AWD. Jsem nadšenec do driftování a bylo by hezké mít nějakou tuge mapu nebo něco podobného, ale vidět, že s AWD se dá driftovat jen plynule, je pro mě jakési tabu. Všechny tyto názory jsou subjektivní, ale opravdu doufám, že tuto recenzi zvážíte. Díky za hru!
Stáhl jsem si odsud hru, ne apk, ale při každé aktualizaci přijdu o své věci, i když je uložím, jaký to má potom smysl hrát, když musím tolikrát restartovat a přijdu o vše, co jsem ve hře měl, Kontaktoval jsem váš e-mail a tým podpory tolikrát, ale žádná odpověď, dělám to již po páté
Jmsejase ti
Hra je docela super někdy občas strašně lagyy ale jinak lidi stahujte jestli máte výkon mobil
Od té doby, co jsem ji dostal, se tato hra v každé aktualizaci zhoršila. Možná, že vaše hra běží dobře místo přidávání zbytečných věcí. Fyzika je horší, kamera je na hovno a jsem na svém 3. účtu, protože pokaždé, když se aktualizuje, dostanu černou listinu
Plz vraťte starý zvuk auta Všem hráčům se nelíbí zvuk této verze..
Furt mě to vyhazuje to na nic
Nebaví mně to moc nevim proč
Tato nová aktualizace je velmi opožděná a ošklivá):
Car Parking Multiplayer Penyelakuan cpt
Hra si zaslouží celkově 5 hvězdiček, ale malý problém, hra na mém novém Motorola Moto G Stylus 5G občas padá. Nerozumím tomu, prosím o pomoc
Nedodržují předpisy proto jsou tam nesplnitelné úrovně
Nejen auta, ale i jiná vozidla. Existuje několik herních režimů, jako je online multiplayer, Single Player a Úrovně. Je tolik fanoušků, kteří
The Sims Mobile (mobilní) ke stažení zdarma | Mujsoubor.cz
Je třeba vyvinout velmi dobrý herní editor pro livreje. se základními vinyly přidejte pad/šipky, aby bylo snazší, když se snažíme něčím posunout
Hra je skvělá Jen jeden hlavní problém, i když Nejprve opravte závodění, byl bych na obrazovce tak daleko vepředu a pak bych prohrál. Jakmile bude závodění opraveno, zvažte přidání funkce, kde jsou růžové skluzy pro vyhrávání aut vašich přátel.
Hacked Car Parking Multiplayer na Android | Cheaty a kódy
Velmi špatná aktualizace pokaždé, když vstoupím do hry, telefon se vypne, takže problém opravte