Post by zielidougentcomp on Feb 15, 2022 6:43:11 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Supermarket Mania Journey ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Supermarket Mania Journey IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodları generator pul ▞▞▞
▞▞▞ Supermarket Mania Journey 2022 version ▞▞▞
Mən bu oyunu sevirəm, lakin kristalları almaq çox bahalaşıb. Mən bu oyunu bir neçə il əvvəl oynayanda sən layiqli miqdarda kristal qazana bilərdin, amma indi heç vaxt çətin ki, heç birini qazanmırsan. Mən ora-bura 1,99 funt sterlinq xərcləməyi düşünmürəm, ancaq növbəti mağazaya keçmək üçün 9,99 funt sterlinqdən yuxarı xərcləməkdən imtina edirəm. Bu əla oyun olduğu üçün ayıbdır. İndi 70 kristal almadan irəliləyə bilmirəm, buna görə də oyun mənim üçün bitdi.
Supermarket Mania Journey Strategiya alhk
Brilyant qazanmaq çox əyləncəlidir və olduqca asandır, lakin səviyyələri bitirmək üçün daha çox qazansanız yaxşı olardı.
Oyun oynamaq yaxşıdır, lakin toplamaq üçün çoxlu daş əldə edə bilməzsiniz.
salam men sizin oyununuzu oynamağı sevirdim. Mən təxminən 14-cü səviyyədə idim, yan səviyyəni tamamlamışdım. Mən də £40-dan çox real pul xərcləmişdim. mənim android planşetim yeniləməyə ehtiyac duydu, ona görə də bütün oyunlarımı sildi. Mən bütün digər oyunlarımı olduğum səviyyələrə qaytardım. bu oyun istisna olmaqla, tamamilə yeni bir oyuna başladı və bütün irəliləyişlərimi itirdi. zəhmət olmasa hesabımı geri qaytarın. Mən oyunu çox sevdiyim üçün bunun baş verməsindən çox məyus oldum. təşəkkürlər
təkmilləşdirmə və vacib əşyaların alınması brilyant tələb etdiyi üçün, bir az daha almaz mükafatı əlavə etməyinizi istərdiniz.. ona görə çox təkmilləşdirə bilməzsiniz
Qeydiyyat çətindir, oyun yaxşıdır, lakin qiymətli daşlar qazanmaq üçün kifayət qədər imkanlar yoxdur. Dostlar tapmaq mümkün deyil və dostlara imza atmaqla qiymətli daşlar qazana biləcəyinizi düşünməyə vadar edir, lakin mövcud oyunçuları göstərmək üçün sizdən qiymətli daşlar tələb olunur. Bu, indiyə qədər gördüyüm hər hansı bir oyun üçün ən pis qurulmuşdur. Mən qiymətli daşlarımı geri istəyirəm!!!!!
Oyunun başqa üsulunu bəyənirəm, mən onu saatlarla oynadım və yenidən başladım, çünki onu çox bəyəndim, çünki bu, çox yavaşdır və digərini döyə bilmir, yoxlayın mən sadəcə digər iki damarı daha çox sevdim.
İndiyə qədər heç bir nasazlıq və ya yükləmə problemi yoxdur. Asanlıqla başlayır və çətinləşir. Təkmilləşdirmələr əldə edilə bilər. Mən pul xərcləməmişəm, ona görə də həyatlarımın dolmasını gözləyirəm. Siz slot maşınında brilyant qazana bilərsiniz. Reklamlar əlavələr üçün mövcuddur, lakin izləməyə məcbur edilmir və ya təzyiq edilmir, beləliklə oynamaq xoş təcrübə olaraq qalır.
Supermarket Mania Journey ስልት rpwh
İndiyə qədər yaxşı oyun, sadəcə daha yaxşı gücləndirici təcrübə olmasını arzulayıram.
Dragons: Rise of Berk 模擬 pdb
Mənim bundan xoşum gəlir. Ancaq daş-qaş qazanmağın mağazadan almaqdan başqa daha asan yolu varsa, bunu daha çox bəyənəcəyəm.
Çox pis
Axmaq oyun 😡 15 qiymətli daş-qaş üçün 1.99 hər şey təkmilləşdirmək üçün qiymətli daş-qaşlara başa gəlir. Mən o kassir və süpürgə üçün gəldim ki, növbəti səviyyəyə çatanda yoxa çıxsın, siz SUUSUNsunuz tərtibatçılar bu oyunu təkmilləşdirin, daha çoxunu verin👎👎👎👎 acgöz tərtibatçılar
Bu oyun heyrətamizdir!!! Mən onu əvvəl ifa etmişəm, çünki boş yer qalmayıb, sonra yenidən endirmişəm, yenidən silinmişəm, yenidən endirmişəm... 6 ildən bəri oynayıram, indi isə 5 ildən 11 yaşım var... Çox gözəldir... Bunu davam etdirməyi sevirəm. daha çox Mania😄😄🤣🤣
Əla oyun. Bəzi səviyyələrdən sonra təkmilləşdirmələrə davam etmək üçün lazım olan Brilyantları toplamaq çətindir.
Normal oyundu
Mən oyunu bəyənirəm, lakin daha çoxuna üstünlük verirəm - 1. Tələsmək üçün tələsik olan oyundan daha çox rahat oyun. 2. Küçədə nəzərdə tutulmuş səviyyələr əvəzinə avtomatik təkmilləşdirmək. 3. sessiya- hər gün bir seans olmaqdan daha az oyun növü.
Bir çox insanın dediyi kimi, bu proqrama ciddi pul xərcləməyə hazır olun, yoxsa bir neçə sikkə toplamaq üçün kazinoda həftələr keçirəcəksiniz. Gülməli.
Ortadı, ancaq eyni şeylərdi level yoxdu
Supermarket Mania Journey Stratēģiskās spēles xsm
Oyun əyləncəlidir, lakin çox çətinləşir. Mən sadəcə olaraq heç bir müştərinin qəzəblənməsi və ehtiyatsız rəflərin olmaması ilə bir səviyyədə oynadım və hələ də səviyyəni keçmək üçün kifayət qədər pul qazanmadım. Düşünürəm ki, keçmək üçün daha çox müştəri almalıyam.
Bu oyun əyləncəlidir, lakin sikkələr almadan qiymətli daşları əldə etmək mümkün deyil. Mən kazinoda çox vaxt keçirdim və heç bir qiymətli daş qazana bilmədim. Mən silmək və yeni oyun almaq üzrəyəm.
Supermarket Mania Journey სტრატეგია snpx
Əvvəlki kimi yaxşı deyil... Mən tam versiyanı illər əvvəl almışdım və bu oyunu çox bəyəndim. Pay2play mexaniki zibildir. Cəmi 24 qiymətli daş qazanmaq üçün slot maşınında sadəcə 1 saatdan çox vaxt sərf etdi və 200+ dəfə fırladın. Kassir (onsuz qazana bilməz) 150 qiymətlidir, hər mərhələdə (və hər bonus mərhələsi) geri alınmalıdır, 200 daş = 20 dollar. Yəni onu tamamlaya bilmək üçün hər mərhələ üçün 15 dollar ödəməliyəm? Yazmaq üçün mənə e-poçt göndərin, bunu necə düzəltmək üçün yaxşı təkliflərim var. İndiki qiymətlərlə heç vaxt bir qəpik ödəməyəcəyəm.
Mən bu oyunu unikal və şən hesab edirəm! Əvvəllər oynadığım hər şeydən tamamilə fərqlidir.
Təkmilləşdirmələr təkrar-təkrar satın alınmalıdır və oyun brilyant qazanmaq üçün videolara baxmağa imkan vermədiyi üçün siz oyunda irəliləmək üçün çətin qazandığınız pulla təkmilləşdirmələr almağa məcbur olursunuz. Bütün təkmilləşdirmələr 40-50 almaza (10 dollar) başa gəlir ...ÜMUMİ RIP OFF! Oxşar proqramları sınayacağam.
Mən bu oyunu çox xoşlayıram, həqiqətən də gözəl və əyləncəlidir, bəzi səviyyələr həqiqətən çətindir və sizə çoxlu dimon lazımdır və onlar sizin onları almanızı istəyirlər, lakin bu oyun həqiqətən əyləncəlidir, mən bunu həqiqətən tövsiyə edirəm
Səviyyələr zamanı hər şeyi düzgün etdim, qəzəbli müştərilər qalmadı, hər müştəriyə diqqət yetirdim. Hələ o səviyyə üçün 6 brilyant almaq üçün gün üçün kifayət qədər qazanmadım. Brilyant əldə etmək üçün səviyyələri keçmək üçün əlavə gücləndiricilər almaq istəmirsinizsə. Quraşdırma. Növbəti səviyyəyə keçmək üçün pul xərcləməli olana qədər əyləncəlidir. Vəziyyətimin skrinşotu var, amma onu dərc etməyə icazə vermir.
Bu tərtibatçıların nəyi başa düşmədiyinə əmin deyiləm. Sadəcə tam oyunu düz qiymətə sat. Mən bir daha heç vaxt bir oyuna bir sikkə xərcləməyəcəyəm və bu, sabit məzənnə olmadığı təqdirdə illərdir etməmişəm.
Bu oyunu oynamaqdan həzz alıram, sadəcə olaraq, oyunu daha maraqlı etmək üçün yeni innovativ şeylər əlavə edilməlidir, əks halda əşyaları doldurmağa davam etmək monoton olur!
Artıq aylardır çox oynamışam, lakin daha yüksək səviyyəyə çıxmaq üçün məcburi oyun xəttində ilişib qalıram. Sonra bir az darıxdırıcı olur, çünki ardıcıl 4 və ya 5 oyuna nail olmalı və birində uğursuz olarsa, irəliləyişi itirməlisən. Əsəbiləşdirici!
Hər səviyyədə nə qədər az almaz aldığınızı nəzərə alsaq, təkmilləşdirmələr çox bahadır. Bu, sizi iki zəhlətökən seçim qarşısında qoyur: ya real valyuta ilə brilyant alırsınız, ya da təkmilləşdirmək üçün uzun müddət gözləyin. Kazinoda oynamaq opsiya həqiqətən də seçim deyil, çünki inanılmaz dərəcədə nadir hallarda qalib gəlirsən (bu, məncə, bunu real edir) və brilyant qazananda bu, demək olar ki, heç bir fərq yaratmayacaq qədər kiçik bir məbləğdir! Oynadığım digər supermarket oyunlarında belə yox idi.
Əgər problem axtarırsınızsa, bu sizin üçün oyundur və çətinlikləri sevmirsinizsə, yenə də yaxşı oyundur. Mən 3 və ya 4 saat çətinliklə istifadə etdim və mən 7-ci səviyyədəyəm və onu yükləməli olduğunuz səviyyədə mini səviyyələr var.
Mən bu oyunu sevirəm, o vaxta qədər ki, onu birdən-birə uyğun oyuna dəyişdilər, geri gətirdikdən sonra hesabım silindi. Mən qiymətli daşlar almaq üçün pul xərclədim, hesabı necə geri ala bilərəm?! Hesabımı geri qaytara bilmirsinizsə, mənə pulu qaytarın!!!
Bu oyun həqiqətən əyləncəlidir və asılılıq yaradır, mən bu illər əvvəl laptopum olduğu üçün oynayıram, amma indi telefonumda oynayıram.. həqiqətən də yaxşıdır, mən onu sevirəm. Amma bəzi səviyyələri tamamlamaq mənim üçün çox çətindir 😤 Amma yaxşıdır
Mən oyunu sevirəm, ancaq siz sürət düyməsini geri gətirməlisiniz ki, siz onu basdığınız zaman müştəri daha sürətli hərəkət edirdi. Yəni bundan başqa mən onu sevirəm.
Supermarket Mania Journey Strategiya alhk
Oyunu sevirəm (müştərilər bir az daha sürətli gələ bilər🤷🏿♀️) Ancaq oyunu oynana bilən və əyləncəli etmək üçün lazım olan qiymətli daşların miqdarı gülüncdür. Bunu niyə ilk dəfə sildiyimi indi xatırlayıram
225-ci səviyyədən sonra yığılmışdır. növbəti səviyyəyə keçə bilməz. bir qutuda bildiriş var "gələcək yeniləmə Yeni mağaza oynamağa imkan verəcək ..." nə deməkdir? mənə kömək edə bilərsən zəhmət olmasa...
Oyun əyləncəlidir.... Amma o, tonlarla real həyatda pul xərcləmək üçün qurulub.
Oyun bir az yavaş gedir. Brilyantların əldə edilməsi prosesi olduqca yorucudur. Onları toplamaq üçün səbri tükənir. N bir şey əldə etmək üçün çoxlu brilyant xərclədiyiniz zaman onları əbədi saxlaya bilmədiyiniz zaman əsəbi olur.
Iyy
Təkmilləşdirmələr gülməli dərəcədə yüksəkdir, xüsusən də almazlı olanlar. Və yüksəltmə qiymətini səviyyədən səviyyəyə dəyişdirmək aldadıcıdır. Kassir qiyməti 35-dən 75-ə dəyişdi. Məndə bütün PC versiyaları var, amma bu dəyər deyil. Bundan əlavə, gümüş və qızıla çatmaq üçün eyni səviyyədə dəfələrlə oynamaq çox darıxdırıcıdır, 3 dəfə və bu, artıq kifayət edərdi. Təəssüf ki, mən PC oyunlarını çox bəyəndim.
Daha çox brilyant qazana bilsəniz, oyun daha yaxşı olardı. Düzünü desəm, buna görə əvvəllər oynamağı dayandırdım, əgər pul çuxuru olmasaydı, oyun həqiqətən əyləncəli olardı. Oynamağı dayandıra bilərəm.
Mən bu oyunu sevirəm, qrafikası çox gözəldir və biz bu oyunu oflayn və onlayn oynaya bilərik və o, asılmır və heç bir reklam yoxdur, ona görə də bu oyunu yükləməli olduğunuzu düşünürəm
Əyləncəli oyun, lakin səviyyələr heç vaxt heç yerdə irəliləməmişdi
Qapıların kilidini açmaq çox qiymətli daşlara başa gəlir və onu satın aldığınız zaman kifayət etmirsiniz. Mən onu məğlub etmək üçün hər səviyyədə qiymətli daşlar almaqdan yoruldum. Bu, əla oyundur, lakin qiymətli daş almaq pisdir, buna görə də hər iki ayda bir neçə dəfə istisna olmaqla, çox oynamıram.
yaxşılaşdırmaq üçün hər səviyyənin bir neçə dəfə təkrarlanması lazım olduğunu qeyd etməmək üçün çoxlu daşlar tələb olunur. Əgər qiymətli daşlar ala bilsəniz, qiymətlər çox yüksəkdir və qiymətli daşların miqdarı yazıq aşağıdır. həqiqətən insanlar? pul qazanmağın yeganə yolu budurmu?!
Bu yaxşı proqramdır. Mən bir müddətdir ki, bu oyunu oynamamışam və onu xatırlayıram ki, bu yaxşıdır. Oyun yaxşı gedir və yaxşı oyundur. Mən bunu yalnız qiymətli daşları əldə etmək üçün yazıram