Post by zielidougentcomp on Feb 15, 2022 6:34:05 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Space Shooter: Galaxy Attack ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Space Shooter: Galaxy Attack IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ οι κωδικοί αυξάνουν τα κλειδιά ▞▞▞
▞▞▞ Space Shooter: Galaxy Attack 2022 version ▞▞▞
Το καλύτερο παιχνίδι στην πόλη...Γεμάτο ενθουσιασμό, ευκρινή και εξαιρετικό γραφικό....
Ποια είναι η διαφορά στην έκδοση VIP. Τι ακριβώς πληρώσαμε; Πρέπει ακόμα να παρακολουθήσω έναν τόνο διαφημίσεων και το επίπεδο VIP μου είναι ακόμα 0 και θέλουν να αγοράσετε πλοία για 30 δολάρια. Καμία διευκρίνηση στην περιγραφή για το τι σας δίνει αυτό. Επεξεργασία: Ευχαριστώ για την απάντηση, υποθέτω ότι είναι εντάξει, άλλα παιχνίδια προσφέρουν πολύ περισσότερα για μόλις 2 δολάρια. Ενημερωμένα αστέρια για να αντικατοπτρίζουν το παιχνίδι σε σχέση με το πόσο θέλουν να παρακολουθείτε διαφημίσεις για επιπλέον πόρους. Θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο.
Space Shooter: Galaxy Attack Arcade errf
Φοβερός! Αλλά φαίνεται ότι υπάρχουν τόσα άλλα διαστημικά παιχνίδια σκοποβολής...
Εντάξει
Space Shooter: Galaxy Attack Arkada kvl
Καλό σπατάλη χρόνου. Αλλά γεμάτο μικροσυναλλαγές. Όχι τόσο ενοχλητικό όσο άλλοι αλλά srsly, επιτρέψτε μου να αγοράσω το παιχνίδι και να κερδίσω τα πάντα παίζοντας το, είναι τόσο δύσκολο;
ο χρήστης να πληρώσει και να κερδίσει το παιχνίδι είναι πολύ κακό
GR8 παιχνίδι για να παίξετε, πολύ προκλητικό και απογοητευτικό, ανεβείτε στην κατάταξη πολύ γρήγορα αν ξοδέψετε πολλά μετρητά
καλο
Εξαιρετικό διασκεδαστικό παιχνίδι αγαπώ πόσο ομαλά είναι τα γραφικά! Συνεχίστε την καλή δουλειά ανυπομονώ να δούμε τι θα ενημερώσετε στη συνέχεια
Μην ασχολείστε με αυτό το παιχνίδι. Είναι απλά αρπαγή χρημάτων. Ξεκινά ωραία, αλλά καθώς το παιχνίδι εξελίσσεται, οι αναβαθμίσεις γίνονται γελοία ακριβές και η παρακολούθηση προσθέτων δεν φέρνει τίποτα. Διαγράφηκε. Γεια σου καπετάνιο, είμαστε ένα σωρό άπληστοι προγραμματιστές και θέλουμε περισσότερα χρήματα. Μπορείτε να περιστρέφετε άσκοπα ρόδες και να παρακολουθείτε την προσθήκη μετά την προσθήκη, αλλά στο τέλος τα χρήματα μιλούν για να ανοίξετε το πορτοφόλι ή να υποφέρετε.
Εντελώς επικεντρωμένο στα χρήματα! Ενημερώνουν σκόπιμα το παιχνίδι για να σας κάνουν χειρότερα τα αναβαθμισμένα πλοία για να προσπαθήσουν να σας αναγκάσουν να ξοδέψετε περισσότερα! Ακαταφρόνητοι δημιουργοί!
Πρώτον: Όταν έχασα στη λειτουργία PVP-elite, ο πόντος μειώνεται από 11.620 σε 11.080. (για πολλές φορές)♡♡♡Δεύτερο : Έχω αγοράσει ένα προϊόν "Premium για 30 ημέρες", αλλά δεν έχω πάρει καθημερινά διαμάντια από τις 6 Ιουλίου. ♡♡♡ Το αναγνωριστικό παιχνιδιού μου : Επισκέπτης#1350♡♡♡ Ελέγξτε τα δεδομένα του αρχείου καταγραφής και αντισταθμίστε το.
Το καλύτερο παιχνίδι εξωγήινων shooter ακόμα. Ωστόσο, το πλοίο είναι πολύ δύσκολο να αναβαθμιστεί σε ένα σημείο. Επίσης πάρα πολλοί χάκερ
Αλλαγή της αξιολόγησης μου από 5* σε 1*. Εξακολουθώ να παίζω αυτό το παιχνίδι γιατί έχω ήδη επενδύσει τόσα πολλά που δεν μπορώ να κάνω πίσω. Κάποτε ήταν υπέροχο και διασκεδαστικό αλλά τώρα μετατρέπεται σε "μόνο ή αποκλειστικά για άτομα με μεγάλες τσέπες". Τα αντικείμενα που χρησιμοποιούνται για την αναβάθμιση των πλοίων είναι πολύ ακριβά και είναι δυνατό να τα αποκτήσετε χωρίς πληρωμή (Σήματα Hero, Silver Badges, Unicard κ.λπ.) ακόμα και το παιχνίδι μίνι εκδηλώσεων υποθέτουμε ότι σας βοηθά να αποκτήσετε "μερικά" αντικείμενα που χρειάζεστε, αλλά πρέπει να χρησιμοποιήσετε χρήματα! Όλα για $$$!
Είχα την εφαρμογή που έπαιζε εδώ και μήνες μόλις σταμάτησε να λειτουργεί, ακολούθησα τις οδηγίες για το τι πρέπει να κάνετε εάν έχετε αυτό το πρόβλημα, έχει απεγκατασταθεί ο λογαριασμός μου στο play store την πρόσθεσα ξανά και εξακολουθεί να μην λειτουργεί, δεν μπορώ καν να την εγκαταστήσω τώρα, αλλά δείχνει Κατάλαβα ότι μου αρέσεις στο Facebook και με κάθε άλλο τρόπο μέχρι τώρα
Πολύ ακριβό παιχνίδι και χαμένα χρήματα
Space Shooter: Galaxy Attack Аркади ajm
Space Shooter: Galaxy Attack Παιχνίδια arcade njni
όμορφη
Τα γραφικά είναι καλά, το παιχνίδι είναι καλό, μέχρι να δοκιμάσετε την άδικη λειτουργία pvp
Ένα τόσο ωραίο και φανταστικό παιχνίδι
Space Shooter: Galaxy Attack Παιχνίδια arcade njni
Μην εγκαταστήσετε ποτέ ζητήστε χρήματα για αγορά
υπέροχο για αυτό που είναι
Πληρώστε για να κερδίσετε. Και μόλις απεγκατέστησα. Μην κάνετε λήψη μόνο και μόνο επειδή αποφάσισαν να το κάνουν δωρεάν. Είναι σοβαρά p2w.
Cooking Mama: Let's cook! Izglītojošas spēles pdyq
Space Shooter: Galaxy Attack Аркади ajm
Παιδιά το ίδιο το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό και χρονοβόρο. Ωστόσο, ο κώδικας δεν λειτουργεί.. Πάντως ωραίο παιχνίδι
Αν σας αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι σας
dc0454 Kendall Smith, είπα ότι έχασα το πλοίο MERGED όχι Cobra & Halo αλλά MEDUSA το πλοίο που δημιουργήθηκε με συνδυασμό Cobra & Halo ΧΑΘΗΚΕ αφού ενημέρωσα την εφαρμογή
Παίζω Space Shooter εδώ και μερικά χρόνια... Αλλά, δεν μπορώ καν να ξεκινήσω το παιχνίδι εδώ και μερικές εβδομάδες... Έχω δοκιμάσει μερικές φορές απεγκατάσταση και εγκατάσταση... Ακόμα τίποτα ... 🤔
Το παιχνίδι απλά συνεχίζει να γίνεται πιο ακριβό κάθε ενημέρωση και έχει πάντα σφάλματα, δυσλειτουργίες, προβλήματα κ.λπ. κάθε φορά! Απλά λυπηρό πού πηγαίνει αυτό το παιχνίδι.😡😡😡
Αρμεκτική μηχανή Mony! Το παιχνίδι κόστιζε ένα δολάριο για να παίξετε, αλλά πρέπει να ξοδέψετε 1000 $ περισσότερα για να συνεχίσετε να παίζετε. Δεν είναι παιχνίδι για να κερδίσεις το παιχνίδι! Δεν υπάρχει κέρδος σε αυτό το παιχνίδι, μόνο χρήματα χρήματα (και διαφημίσεις..) * Αδύνατον να παίξετε!
ΚΑΛΟΣ
Αυτό το παιχνίδι είναι λίγο πολύ δύσκολο, εκτός και αν πληρώσετε για καλό εξοπλισμό φυσικά και μην ανησυχείτε το κόστος της αναβάθμισης του εξοπλισμού σας είναι γελοία πολύ ακριβό. Συμπέρασμα: αυτό είναι απλώς ένας μέσος όρος πληρωμής για να κερδίσετε το παιχνίδι σίγουρα Επεξεργασία: άδικο για πολλούς παίκτες ε, αν και μαζεύετε όλη την πτώση ο εχθρός εξακολουθεί να έχει μεγαλύτερο σκορ
εξόριστος