Post by zielidougentcomp on Feb 15, 2022 6:19:00 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jimnastik Süper Yıldız ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jimnastik Süper Yıldız IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kod üreteci kristalleri ▞▞▞
▞▞▞ Jimnastik Süper Yıldız 2022 version ▞▞▞
Gerçekten çok beğendim ama yavaş, kıyafetleri ve diğer şeyleri seviyorum ama DÜZELTİN ve iyi olacak ama doktorlara falan gidemem ama dans etmeye gidebilirim, saçımı ve makyajımı düzeltirim ve ayrıca tırnak bakımı artı hata. ... başka hiçbir şey. Kelimenin tam anlamıyla
Herşey ücretli o yüzden 4 puan verdim.
Gymnastics Superstar Rollspel yprs
Bu oyun güzel, bu yüzden üç yıldız veriyorum ama o kadar çok şey kilitli ki ve barbiemi giydireceğim birçok elbise kilitli bu yüzden rica ediyorum lütfen bu şartı gör ve bu oyunu beğendim😊...
Bu oyuna beş yıldızlı bir inceleme verirdim ama sadece 4 yıldız veriyorum çünkü çok fazla reklam var ama bunun dışında oyun gerçekten eğlenceli ve bağımlılık yapıyor
Daha önce oynadım ve kilidini açman gereken her şey var, çok reklam eğlenceli değil!!!!!
Bunu gençken oynardım ve bugün hala oynuyorum 5 yıl önce oynadım ve hala oynuyorum çoğu şey para ama iyi
Memes Wars Toiminta tjhr
Bence oyun iyi, sadece paketler için pahalı değil pahalı değil ama bedava yapmalısınız çünkü kreasyon kartımı vermek istemiyorum roblox ile farklı çünkü mağazadan hediye kartları alıyorum.
Çünkü açılmıyor:-(
oyun. Güzel. Bir kere. Şunu. Soyliyim. Ben. Kızım. ve. Beni. erkek. Zannetmeyin. Oyundaki. Kitli. Alanlar. acılsa. Güzel. Olur. oyun. Daha fazla. fazla. İçerikleri. Olsa. çok. Güzel. Olur. karakterin. Sevgilisi. Olsa. Güzel. Konuşabilsek. ve. Onu. Roblox. Taki. Gibi. Oyunlara. Girdirip. Yandaki. İlerleme. Tuna. basabilme. Yani. Bunlar. Yapılsa. oyun. Tamamlanacak. Ama. oyun. güzel
Bende çok esneğimde falan bana ama tasarımlar çok yersyo
1 yıldız kırıyorum çünkü çoğu şey paralı
oyun gerçekten güzel ama herşey paralı ve reklamlı lütfen bu sorun düzeltmenin
Ashe burada um iyi.. bu oyun eğlenceli ama altı yaşımdan beri oyunu oynamadığım için ilginçti ama oynamaya başlayınca çabuk sıkılmaya başladı. Ama altı yaşımdayken oynadığımda birinciydim ve her şeye sahiptim bu yüzden her şeyi aldığınızda sıkıcı oluyor...
Oyunu daha yeni yukluyorum onun için Bilmediğim yorumlarınıza göre yüklüyorum hemde kardeşim jimnastikani seviyo onun içinde yukledim
4 yaşındaki oğlum bu oyunu çok sevdi, ancak reklamlar çok uygunsuz (cinsel oyunların reklamı yapılıyor), bu yüzden bu uygulamayı kaldıracağız.
Bu oyunu seviyorum ama oynaması ücretli. Lütfen, yeterince param yok, lütfen her şeyi bedavaya getirin. o zaman sadece daha zor
oyun guzel kanali eksik neden Boyle satici olsaydi 5000 yildiz olurdu ama Ben 3 yildiz verdim ayni fena degil😊
Çünkü reklam oynamaya devam ediyor ve bir x'i yok, bu yüzden oyunu konuşmaya devam etmem gerekiyor ve onu kaldırdığımda bana Flip'e gitmemi söylüyor ve karikatürümü tasarlamayı bitirmedim
tavsiye etmiyorum.bence çok fazla saçma bir oyun bu oyun yerine・ᴗ・ başka yük.♡´♡
Afiyet olsun ama çok reklam.. yağma
İki karşıya yükleniyor😠 bende yeni yükledim😮 oyuna bakma oyunu ama 😐
çok ağır yükleniyor
Bu iyi bir oyun ama gerçekten çok çabuk sıkıcı oluyor bu yüzden zamanınızı boşa harcamayın
Bu oyunu seviyorum çünkü vücudumu hareket ettirmeme daha çok yardımcı oluyor ve hareketler inanılmaz derecede şaşırtıcı kontroller harika belki de hareketlerle biraz çılgınca. Artı'Bence harika, bu yüzden iyi çalışmaya devam edin
bu oyunu seviyorum Tabletimde oyun var ve eğlenceli olduğunu düşünüyorum İnsanların oynamasını izliyorum ve sadece hoşuma gidiyor bu yüzden bu oyunu oynamaya devam edin hepiniz daha fazla güncelleme yapmaya devam edin ve bu güzel bir oyun yani evet karıncalar insanlar jimnastik yapıyor yaratıcı olmak için farklı şeyler izlemek eğlenceli ve evet bu yüzden evet eğlenceli bir oyun
Orta. Güzel. oyun
Ben zaten var zaten ben yoruma dönebiliyorsanız melis fiş yazar çıkar zaten ben zaten ben yorumda onbeş hareket ve kilitli açık ise dört beş tane var ama güzel ve play store den coco oyunları yazın ve onu hangisini yükleyin bence patenci kız yükleyin ben oynadım ve hala var telefonumda bu aradaki melis fiş yazın bir şarkı dinle ben sadece beni tanımanızı istiyorum bence beğe yeniden ve beni şarkım başı spontaneydi seçim senle bay..
Seviyorum ve hepsini ama çok büyük bir boşluk ve çok fazla yer kaplıyor, iyi bir oyun
Bu oyunu seviyorum, çok eğlenceli ve ilham verici, gerçekten jimnastik yapmak istemenizi sağlıyor, eğer eğlenceli bir jimnastik oyunu arıyorsanız, bu harika bir oyun🤗🌹😍💘🎤
Bu harika bir uygulama benim tek sorunum bazı şeyler için para ödemeniz gerektiği. Keşke her şey ücretsiz olsaydı. Her şeye rağmen harika bir uygulama
Bu arkadaşlar hep ikinci oluyorsunuz böyle 5 yıldız veriyordum
yani güzele benziyoo
İyi ama nerdeyse herşey kilitli
oyun çok güzel. İkide bir reklam giriyor ama interneti kapatıyorum ve hiçbir sorunla giriyorsunuz. Bunun dışında çok güzel ve çılgın. Yüklemenizi tavsiye ederim.
Watsabı yüklemk istiyorum o yüzden beğenmedim
Ben; Coco Play By Tabtale'nin Oyunlarını Sevmiyorum. Çok Bebekçe.
Kilitli daha fazla hamle ve kıyafetler ve mağazalar gibi tüm varlıklara sahip olabilir miyiz, hepsi ücretsiz olabilir mi, bu daha da iyi olurdu. Ama seviyorum BU OYUNU SEVİYORUM
Ben yüklemeye karar verdim 2 gün sürdü hemen sildim tavsiyem rekramlar bizim dikkatimizi çekme. ama hiç hoşlanmadım satın almayın gerçek para gideriniz. o amaç anne ya da babanıza eğitimden.hem resmin altın da uygulama içi satın almadan bu kadar ........ 🖐
Harika bir oyun, jimnastik öğrenmek istiyorsanız harika, yapamıyorsanız size öğretebilir. Gerçek hayatta jimnastik nasıl yapılır?
Bu harika bir oyun ama çok fazla depolama alanı kaplamasını sağlayamaz mısın? Yükleri sildim ve hala yüklememe izin vermiyor.
oyun güzel ama yüklenmiyoooor
Arkadaşlar zaten spa gibi yerler kitli oluyor.Herkes şöyle diyor :keşke açılsa .Ama okulsa bu sefer onları kazançlıyamaz bu yönde yapma bu Coco'ları doğru ama.oyun ⭐⭐⭐⭐⭐ hedefi haked
o kadar eğlenceli değil o kadar eğlenceli değil çünkü hemen hiçbir şeye sahip değilsin bu yüzden her şeyi satın almak zorunda kalabilirsin ve bunu yapamayan insanlar işe yaramaz bu yüzden sadece senin yerinde olsam yaparlar Her şeye sahip olmanı sağlardım
Açılmaya devam eden reklamlar beni sinirlendirdi, indirmesi de çok zaman aldı! Oynaması eğlenceli bir vameydi.
iyi ama çok fazla eklenti ve satın almak için çok şey var
Ben beğendim ama bir sorun var, tam oyunun pahalı olması Kenya'da yaşıyorum ve bu tür bir paraya sahip olmak bile bir mucize, uygulama içi satın alma işlemini kaldırmanızı rica ediyorum. kaldıracağım 😠😡😤
harikaydı ama çok fazla reklamı vardı!!!! Reklamlardan nefret ettim. Genel olarak sorunsuz bir oyundu.
bu oyun zor iş. Ancak bir kez alıştığınızda, eğlenceli ve ilham verici bir oyundur. Ama korkarım kimseye önermem... 👍👎 😔 Yine de güzel!
Gerçekten tek kelimeyle bir oyun. Herkese hediye yüklemesini tavsiye ediyorum. Oradaki hareketlerde çok güzel yapılabiliyor. Jimnastikci değilim ama çok vor. YÜKLEYİNNNNN😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀
Bir arkadaş çocuğunun oynaması için indir. açıldı, sonra başlık ekranında dondu, sonra tekrar açtı, açtığı 3. denemede seçili oynatıcıdan geçiyordu, birini seçti ama yanlış olanı seçti, ardından uygulama kendi kendine kapandı ..... söylemeye gerek yok uygulamada hatalar var